Kruutari-talo ja saunarakennus / Varaukset

Kruutari-talo ja saunarakennus / Varaukset

Kokous ja juhlapaikka pohjalaisessa peltomaisemassa

Yksityisille: Erilaiset perhejuhlat; syntymäpäivät, valmistumisjuhlat, sukujuhlat jne.

Yrityksille ja yhdistyksille: Kokoukset, virkistys- ja TYKY-päivät, saunaillat, seminaarit jne.

Kruutari talo on perinteiseen pohjalaistaloon kunnostettu kokoontumis- ja juhlapaikka Vähänkyrön Selkämäellä kolmen kilometrin etäisyydellä Vähänkyrön kirkolta. Rauhallisella luonnonläheisellä paikalla metsän reunassa sijaitsevan talon pihasta ja ikkunoista avautuu avara pohjalainen peltomaisema kohti parin kilometrin päässä virtaavaa Kyrönjokea. Talon omistaa Vähänkyrön Lions Club, joka vuokraa sitä yksityisille, yhteisöille ja yrityksille esimerkiksi kokouksia ja juhla-tilaisuuksia varten. Vuokratulot käytetään talon ylläpitoon, ylijäämätuotot ohjataan paikalliseen hyväntekeväisyyteen Lions periaatteiden mukaan. Päärakennus tarjoaa tilat kahdessa kerroksessa noin 100:lle hengelle. Alakerran salissa on pöytäpaikat 50:lle ja yläkerrassa 50:lle. Keittiö on nykyaikaisesti varustettu mutta antaa vain rajoitetut mahdollisuudet isojen ruokamäärien valmistamiseen paikan päällä. Keittion varustukseen hankittiin kiertoilmauuni talvella 2020. Perusastiasto löytyy 80 hengelle. Kokousvälineistöä löytyy mm dataprojektori (videotykki) ja heijastinkangas.

Pihapiirissä sijaitsee myös erillinen nykyaikainen saunarakennus, joka soveltuu erinomaisesti pienille ryhmille kokoontumisiin ja saunailtoihin. Rakennuksessa on sauna, pukeutumis- ja pesutilat, WC sekä takkahuone minikeittiöineen. Takkahuoneessa on pöytätilaa vähintään 16 hengelle ja lisätuolia saadaan tarvittaessa lisää. Kokousvarusteena löytyy moderni iso taulu-tv, hyvällä kuvalla ja tarvittavilla kaapeleilla (mm. hdmi, vga), jotta esitykset voi hoitaa suoraan tietokoneelta. Tv on kiinnitetty seinään kätevällä jalustalla, jota voi kääntää eri kulmiin.

Historia

Kruutari-talo hankittiin klubille v. 1976, ja vuoden 1978 loppuun mennessä leijonat saivat peruskorjauksen valmiiksi. Sauna-rakennus valmistui vuonna 1985. Vuosien 1997 ja 1998 aikana jatkettiin päärakennuksen kuistia pihaan päin, peruskorjattiin alakerta ja rakennettiin yläkerta käyttökuntoon. Viimeisin päärakennuksen kunnostus on tehty kesällä 2020, jolloin mm. ulkovuori ja ikkunat maalattiin. Saunarakennuksen täydellinen remontti on valmistunut syksyllä 2015 ja tilat remontoitiin vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.

Hinnasto:

Kruutari-taloa vuokrataan juhla- ja kokouskäyttöön seuraavasti:

Päärakennus + Sauna: 370 € / vrk

Päärakennus: 290 € / vrk

Päärakennus (muistotilaisuus, lasten syntymäpäiväjuhlat): 180 € / 4h

Sauna: 180 € / vrk

Kylpytynnyri: 150 € / vrk

Saunan vuokrauksen yhteyteen on mahdollisuus vuokrata kylpytynnyri. Kylpytynnyrin lämmityksen ja vesitäytön sekä tyhjäyksen hoitaa asiakas itse. Puhdistuksen hoitaa vuokraaja. Kylpytynnyrin voi tilata erillishinnasta myös valmiiksi täytettynä ja lämmitettynä, kysy majaisännältä. Mikäli vuokraus koskee useampaa peräkkäistä päivää kerralla, ota rohkeasti yhteyttä majaisäntään vuokraushinnasta sopimiseksi.

  • Hinnat eivät sisällä vuokratun tilan siivousta. Lähtökohtaisesti vuokraaja siivoaa vuokraamansa tilat käytön jälkeen. Mikäli tiloja ei ole siivottu tai muuta sovittu, laskutetaan vuokraajaa tilojen siivouksesta erikseen. Kruutaritalossa siivousohjeet löytyvät keittiön ja siivouskomeron seinästä, saunarakennuksessa siivousohjeet löytyvät eteisen seinästä.
  • Peruuttamaton vuokraus peritään täysimääräisenä.
  • Mikäli tilaa tai irtaimistoa rikotaan, on vuokraaja velvollinen korvaamaan vahingon.
  • Pöytäliinojen ja pyyhkeiden vuokra ei sisälly vuokrahintaan.
  • Vuokraus tulee olla maksettuna ennen vuokrausta. Mahdolliset pyyhe- ja  pöytäliinavuokraukset laskutetaan vuokralaiselta jälkikäteen.

pyyhe: 7 € / kpl (löytyvät saunarakennuksen pukuhuoneen kaapista)

  • Käytetyt pyyhkeet pyydetään jättämään pukuhuoneen penkille pesua varten.

pöytäliinat: 9 € / kpl (löytyvät keittiötilasta pöydän alla olevasta laatikosta

  • Käytetyt pöytäliinat pyydetään laittamaan keittiössä pöydän alla olevaan muovilaatikkoon pesua varten.

Ruokailuun ja muuhun tarjoiluun liittyen yhteistyökumppaneitamme ovat:

Keikkakokki

Lounasravintola Helmi;

  • 050 – 357 7443   
  • info@lounasravintolahelmi.fi

Esimerkiksi TYKY-tapahtumiin liittyen terveystietoa ja liikunnallista ohjelmaa tarjoaa Fysiokipinä:

  • puh. 06-478 3222, sähköposti: fysiokipina@netikka.fi, nettisivut: www.fysiokipina.fi

Voit tehdä Kruutarin varaukset joko soittamalla majaisännille Teuvo Tapio 050-3342478 Hannu Härö 040-7714511 tai tekemällä varauksen oheisella varauskalenterilla.   

Varauskalenteri

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar
-
Vapaa
 
-
Varattu
 
-
Alustava varaus

Kuvia juhlapaikasta