Jouluvaellus 2019

 Lasten jouluvaellus Vähässäkyrössä 8.12.2019 klo 12 – 15

Lions Club Vähäkyrö järjesti perinteisen lasten jouluvaelluksen Kruutari talolla Vähänkyrön selkämäellä. Iloinen joulutapahtuma lapsille ja koko perheelle järjestettiin sunnuntaina 8.12. klo 12 – 15. Lapsille tapahtuma oli ilmainen eikä aikuisiltakaan peritty pääsymaksua.
Tapahtuma sisälsi monipuolista ohjelmaa lapsille sisällä ja ulkona. Sisätiloissa oli mahdollisuus osallistua esimerkiksi piparien koristeluun ja askarteluun. Satu- ja laulumökissä nautittiin jouluisista tarinoista ja päästiin itsekin laulamaan joululauluja, pelinurkkauksessa oli mahdollisuus kokeilla taitojaan konsolipeleissä.

Pihan puolella ohjelmaan kuului poniajelua. Lyhyen vaelluspolun varrelta löytyi erilaisia tehtävärasteja, vaahtokarkin paistoa ja päätteenä se tärkein eli Joulupukin lahjatoiveiden vastaanotto, ulkona saattoi myös törmätä siilimaskottiin. Kaiken toiminnan jälkeen lapsille oli tarjolla joulupuuroa, piparia ja mehua, aikuiset pääsivät nauttimaan samoista herkuista ja kahvista pientä maksua vastaan.

Suosittu Jouluvaellus on tärkein Vähänkyrön leijonien lapsiin kohdistuvista palveluaktiviteeteista ja pyrkii tarjoamaan kaikille lapsille mukavan puuhahetken joulunodotuksen keskellä. Klubin jäsenet odottavat aina runsasta osanottoa tapahtumaan ja  toivottavat  kaikki lapset vanhempineen tervetulleeksi tapahtumaan.

Jouluvaellus_15_1 Jouluvaellus_15_7