Jouluvaellus 2023

Lasten jouluvaellus Vähässäkyrössä 17.12.2023 klo 12 – 15  (Selkämäentie 195)

Lions Club Vähäkyrö järjestää perinteisen lasten jouluvaelluksen Kruutari talolla Vähänkyrön selkämäellä. Iloinen joulutapahtuma lapsille ja koko perheelle järjestetään sunnuntaina 17.12. klo 12 – 15. Lapsille tapahtuma on ilmainen eikä aikuisiltakaan peritä pääsymaksua.
Tapahtuma sisältää monipuolista ohjelmaa lapsille sisällä ja ulkona. Sisätiloissa on mahdollisuus osallistua esimerkiksi piparien koristeluun ja askarteluun. Satu- ja laulumökissä nautitaan jouluisista tarinoista ja päästään itsekin laulamaan joululauluja, pelinurkkauksessa on mahdollisuus kokeilla taitojaan konsolipeleissä.

Pihan puolella ohjelmaan kuuluu poniajelua, vaahtokarkin paistoa. Lyhyen vaelluspolun varrelta löytyy erilaisia tehtävärasteja ja päätteenä se tärkein eli Joulupukin lahjatoiveiden vastaanotto. Kaiken toiminnan jälkeen lapsille on tarjolla joulupuuroa, piparia ja mehua, aikuiset pääsevät nauttimaan samoista herkuista ja kahvista pientä maksua vastaan.

Suosittu Jouluvaellus on tärkein Vähänkyrön leijonien lapsiin kohdistuvista palveluaktiviteeteista ja pyrkii tarjoamaan kaikille lapsille mukavan puuhahetken joulunodotuksen keskellä. Klubin jäsenet odottavat aina runsasta osanottoa tapahtumaan ja  toivottavat  kaikki lapset vanhempineen tervetulleeksi tapahtumaan.

Jouluvaellus_15_1 Jouluvaellus_15_7