Jouluvaellus 2018

 

Lasten jouluvaellus Vähässäkyrössä

Lions Club Vähäkyrö järjestää perinteisen lasten jouluvaelluksen Kruutari talolla Vähänkyrön selkämäellä. Iloinen joulutapahtuma lapsille ja koko perheelle järjestetään tänä vuonna Sunnuntaina 9.12. klo 12 – 15. Lapsille tapahtuma on ilmainen eikä aikuisiltakaan peritä pääsymaksua.
Tapahtumassa sisältää monipuolista ohjelmaa lapsille sisällä ja ulkona. Sisätiloissa on mahdollisuus osallistua esimerkiksi piparien koristeluun ja askarteluun. Satu- ja laulumökissä voi nauttia jouluisista tarinoista ja pääsee itsekin laulamaan joululauluja, pelinurkkauksessa on mahdollisuus kokeilla taitojaan konsolipeleissä.

Pihan puolella ohjelmaan kuuluu poniajelua ja sään salliessa pääsee napakelkan kyytiin. Lyhyen vaelluspolun varrelta löytyy erilaisia tehtävärasteja, tikkupullan paistoa ja päätteenä se tärkein eli Joulupukin lahjatoiveiden vastaanotto, ulkona saattaa myös törmätä siilimaskottiin. Kaiken toiminnan jälkeen lapsille on tarjolla joulupuuroa, piparia ja mehua, aikuiset pääsevät nauttimaan samoista herkuista ja kahvista pientä maksua vastaan.

Suosittu Jouluvaellus on tärkein Vähänkyrön leijonien lapsiin kohdistuvista palveluaktiviteeteista ja pyrkii tarjoamaan kaikille lapsille mukavan puuhahetken joulunodotuksen keskellä. Klubin presidentti Timo Kytönen odottaa runsasta osanottoa tänäkin vuonna ja toivottaa kaikki lapset vanhempineen tervetulleeksi tapahtumaan.

Jouluvaellus_15_1 Jouluvaellus_15_7